انواع سنگ انگشتر

مرجع رسمی مقالات سنگ شناسی

انواع سنگ انگشتر

مرجع رسمی مقالات سنگ شناسی

اعتقادات به فیروزه


موقعیت مراقبت سنگ فیروزه
استخراج فیروزه معدنی
در برخی منابع بیان شده هنگامی انگشتر فیروزه به سمت سبز شدن می رود علت آن از دست رفتن آب طبیعی جانور درین گوهر به جهت گرما مثل نوروروشنایی آفتاب است بطوری که حتی سنگ فیروزه مرغوب نیز در حرارت فراتر از 250C رنگ آن به سبز مات تبدیل خواهد شد. این گوهر بسیار حساس در مقابل آلودگی میباشد. از سایر مورد ها تغییر‌و تحول رنگ ممکن میباشد به علت تماس با مواد شیمیایی از گزاره آرایشی خانم ها و یا این که مواد چربی تولید شود. پس در هنگام شستشوی دست با آب کلر دار یا این که صابون خانگی بهتر میباشد انگشتر خویش را از انگشت خویش خارج آورید.

سنگ فیروزه بسیار در مقابل خراش شکننده میباشد. زیاد نگه داشتن این سنگ در آب سبب ساز کمرنگ شدن آن می‌شود. بهتر میباشد یک توشه در ماه انرژی آن را با به کارگیری از قرار دادن آن در یک پیاله از سنگهای حدید یا این که هماتیت کم آب تخلیه کرده و طی شب بین سنگ های کریستال(کوارتز واضح) آن را بدور از نوروروشنایی خورشید شارژ فرمائید.

فیروزه ؛ سنگ طلسم یا این که سنگ معاش؟
طلسم های سنگ فیروزهشاید سنگ فیروزه کهن ترین سنگ قیمتی مورخ انسان باشد که تحت عنوان طلسم برای توان، کسب برد، حفاظت در قبال رویدادها و توان های شیطانی کاربرد داشته میباشد. این گوهر ریشه در اعماق مورخ دارااست و در اعتقادوباور مصریان «سنگ معاش» نیز نامیده می‌گردد. چهار گردن بند که جزو زیورآلات بسیار سابق عالم شناخته می‌شوند در دستان جسد مومیایی ملکه “زر” نزدیک به سال ۵۵۰۰ پیش از به دنیاآمدن بر مصر فرمانروایی کرده کشف شده‌است.

این سنگ فرهنگ وتمدن ها را به هم لینک و پیوند داده میباشد. از مصر قدیم، جمهوری اسلامی ایران باستان و سلسله شانگ در چین گرفته تا میان اکثر اوقات بومیان ایالات متحده، این گوهر تحت عنوان سنگ بخت و طلسم آیتم احترام بوده میباشد. یافته های باستان شناسی نشان میدهد ساکنان اول نیمکره غربی هم با خصوصیت های این گوهر شناخت داشتند و از آن تحت عنوان یک ادله اقبال و تضمین تندستی سود می بردند.

اعتقادات به سنگ فیروزه در مشرق زمین
این گوهر در حین دوره منبع اکثری از اعتقادات سابق بوده میباشد. هندیان معتقد بودند پرت کردن انگشتر فیروزه در انگشت کوچک و نگاه کردن به ماه تازه، گنج متعددی به یار خواهد آورد. در قرن سوم مردم اعتقادوباور داشتند این سنگ قدرتی دارااست که قادر است صاحبش را از افتادن از روی اسب محافظت و از وقوع رویدادها مرگبار دوری نماید. همینطور اسب سواران ترکی و اهل ایران آن را همانند یک طلسم بر افسار اسب می بستند تا از عوارضی که حین تناول کردن آب سرد در مواقع گرمای بیشتراز حد تن اسب تولید می‌گردد خودداری نمایند.

ماسک قوم و قبیله آزتک هااز تغییر و تحول رنگ فیروزه تحت عنوان آرم ای از دسیسه زن تعبیروتفسیر میشد. اعراب عقیده داشتند در هوای تمیز و سلامت، این گوهر براق خیس و در هوای کثیف و غبارآلود رنگ پریده مشاهده می شود. ایرانیان عقیده داشتند تابش ماه جدید بر سطح آن، برای صاحبش و شانس به یار می‌آورد و بشر را از شر ابلیس مراقبت می‌نماید.

اعتقادوباور بومیان غربی به سنگ فیروزه
بومیان ایالات متحده هم زیرا آزتک ها، اینکاها و مایاها این گوهر معنوی را پرستش می کردند و در آئین های مذهبی از آن استعمال می کردند. در‌این تصویر ماسک آزتک ها را میبینید که آن‌ها در دین های مذهبی خویش می پوشیدند. مصریان باستان، آن را نشان مکنت و گنج می دانستند.

سرخپوست های زونی باور داشتند که سنگ فیروزه میتواند آنان‌را از شیاطین نگهداری نماید. سرخپوستان ناواهو و جادوگران خویشان های آمریکایی از آن برای بارور شدن ابرها برای باران اول که خیلی نیاز دارا هستند، حین دعای خدا باران، آن را به رودخانه پرتاب میکنند.

خاصیت جسمانی سنگ فیروزه
خاصیت سنگ فیروزه
در امپراتوری کشور ایران باستان، سنگ آبی‌رنگ آسمانی فیروزه تحت عنوان دستبند و گردن بند برای نگهداری شخص در مقابل مرگ های غیرطبیعی و دیده بد کاربرد داشت. آن‌ها هم چنین اعتقادوباور داشتند نگاه کردن به سطح این سنگ قشنگ، بصیرت دیده را ارتقا می‌دهد و قرار دادن این گوهر روی دیده ملتهب، قادر است به معالجه بیماری آن یاری دهد.

مردمان باستان عقیده داشتند فیروزه از تندرست دارای آن خبر می‌دهد زیرا به هنگام بیماری شخص، این سنگ هم رنگ پریده به حیث میرسد و هنگام مرگ صاحبش، رنگ خویش را ازدست میدهد. آنان هم چنین اعتقادوباور داشتند این گوهر در دستان یک مالک برنا و سلامت، توشه دیگر درخشش خویش را به دست میاورد. بعضی عقیده داشتند این گوهر میتواند آب و هوا را پیش گویی نماید و بر رویاها اثر بگذارد. حتی امروزه هم برخی میگویند سنگ فیروزه در معالجه بیماری های تنفسی، التهاب حنجره ،تقویت سیستم ایمنی تن و کاهش استرس تاثیر به سزایی دارااست.

خاصیت سنگ فیروزه روی احساسات
رینگ طلا جواهرات سنگ فیروزهدر روسیه دارنده یک ترسیم طولانی از به کار گیری از انگشتر سنگ فیروزه در رینگ عروسی تحت عنوان آرم علاقه دارااست. در انگلستان مردم یقین دارا هستند این گوهر با عشق و علاقه استوار هم پا هست. برای یک زن برنا غیر معمول وجود ندارد که قبلی از اینکه راهی هجرت شود یک انگشتر فیروزه به دوست پسر خویش بدهد. این عمل برای اطمینان از این میباشد که اورا فراموش نخواهد کرد.

فیروزه سنگ واقعیت میباشد و شخص را ترغیب به بخشودگی و رهای خویش از پشیمانی های بی نتیجه می‌کند. همینطور به شخص القا می‌کند تا برای فعالیت به واقعیت، دلسوزی و مهربانی دست به فعالیت شود. شاید به همین عامل میباشد که بعضی فیروزه را سنگ تمامیت و واقعیت میدانند. این گوهر تحت عنوان یک سنگ در دست گرفتن پرخاشگری و تجاوز دارای شهرت بود.

در مبارزه با مسیحیان صلیبی، جنگجویان ترکی خرقه فیروزه ای را تحت عنوان یک طلسم می دانستند و خنجر خویش را با آن تزئین می کردند تا از خودشان مراقبت نمایند و شجاعت خویش را ارتقاء دهند. بیان شده میباشد که از این گوهر جادویی برای غلبه بر هراس و احاطه در جنگ یاور با احساس موفقیت و ادب درونی کاربرد داشته میباشد

خاصیت سنگ فیروزه روی چاکرا و مدیتیشن
خاصیت سنگ فیروزه روی چاکرای پنجماز گزاره خاصیت سنگ فیروزه می شود به تاثیر آن روی چاکرای گلو(پنجم) تحت عنوان هماهنگ کننده اشاره نمود. این سنگ عمیق ترین ذهن ها شخص را برای او راحت می سازد. این سنگ متعادل کننده و القا کننده شم صلح و دوستی و متانت میباشد و سبب شفای حوزه رمانتیک، التیام تنش کم عقل و انتقال نقطه کانونی تدبیر به راءس منحصر به فرد آن در قلب هست.

سنگ فیروزه از کالا عنصر زمین میباشد و در دوری حیف کردن رابطه با ذهن باخبر در طی مراقبه های ژرف تاثیرگذار می‌باشد. این گوهر توان و حفاظت در زمان سیر و سلوک عرفانی را مهیا میکند و با اعتنا به معنویت بالا، مبادرت به بهبود مدیتیشن و ادب بیش تر ذهن می‌نماید.

فیروزه سنگ ماه میلاد آذر
فیروزه سنگ اصلی ماه آذر میباشد. همینطور متولدین بهمن و اردیبهشت ماه نیز تحت عنوان سنگ ماه فرعی خویش میتوانند از خاصیت این سنگ سود ببرند.

خاصیت سنگ فیروزه در رنگ درمانی
فیروزه رنگ عالم را در اولِ مقدمه بهاری نشان می‌دهد، هنگامی که آبی رنگ فصل‌زمستان در اکنون تغییر و تحول و ذوب شدن به سبز بهاری می‌باشد. این یک انرژی نو و خوشایندی میباشد که داخل ما‌را به متانت حقیقی و واقعی تبدیل می‌کند و به نحوی رویش و معاش نو به وجود می‌آورد.

رنگ درمانی با سنگ فیروزه
سنگ هایی با رنگ فیروزه ای بیش تر از حد، متانت بعد از گردباد را آورده، استرس را کاهش و افراط گرایی را خنثی می‌نماید. در سایه های پر‌نور خیس این گوهر خوش رنگ، هماهنگی و صلح و آشتی درونی را از روش فهم معنوی ارتقاء میدهد. رنگ های تیره خیس و بی نیاز خیس موجب توان شایان توجه و انعطاف پذیری بیشتری میشوند. آن ها علیه نابردباری رویارویی می‌نمایند و مارا به نظرات و فضا های نو تطبیق می‌دهند.

در ویدیو ذیل سنگ فیروزه معدنی و شیوه برش آن را برای شما طرفداران قرار داده ایم:

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد